deveniți un expozant

Închiriază un stand

1
Текст

Creșteți vizibilitatea mărcii dvs

prin ocuparea spațiilor noastre expoziționale de marcă premium la
Bursa europeană de cereale din primăvară 2024

​​​​​​​


Porniți într-o călătorie de 2 zile cu acoperire extinsă, crearea de rețele și colaborări de neegalat!


Oferim un spațiu dedicat afacerii dvs., transformându-vă participarea într-o experiență vibrantă și de impact.
Poziționați-vă afacerea pentru a fi proeminentă în rândul liderilor industriei din sectorul agricol la viitorul eveniment EuroGrainExchange 2024 de la București. Asigurați-vă standul de networking pentru a vă prezenta compania și serviciile pe care le oferă unui public divers de profesioniști din industrie. Creșteți-vă prezența pe piață și obțineți recunoaștere atât de la un public larg, cât și de un public concentrat, inclusiv participanți din toate colțurile industriei cerealelor și ale piețelor agricole. Aceasta este șansa dvs. de a vă prezenta marca și de a crea conexiuni semnificative în inima comunității agricole.

Bucurați-vă de un spațiu de expunere personalizat de 6-8 m² și de facilități suplimentare în funcție de pachetul alesTOATE PACHETELE EXPOZANȚILOR INCLUD:
Добави файлове
2
Text

Abonamente la eveniment pentru 2 delegați

Afișarea proeminentă a mărcii dvs. și a siglei companiei pe site-ul web al evenimentului cu un hyperlink către site-ul dvs

Afișarea siglei companiei dvs. pe toate rețelele sociale ale evenimentului și campaniile obișnuite de e-mail ale evenimentului

O reprezentare concisă și de impact a companiei dumneavoastră în catalogul digital oficial al evenimentului.


(!) Clienții sunt responsabili pentru furnizarea aspectului de design pentru imprimare.


Rezervați un stand de networking de la: 2.700 EUR

DESCARCAȚI BROȘURA DE PREȚ

*preturile sunt supuse la TVA de 19%.
 Vă rugăm să rețineți că imaginile furnizate pe site au doar scop ilustrativ. Consultați broșura cu INFORMAȚII STANDURI pentru design și varietate de standuri.
Добави файлове
3
Gallery
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
4
Текст

Design & Condiții pentru standuri


§ Modelele pentru panourile tipărite ale standului trebuie trimise cu cel mult 20 de zile înainte de eveniment.
§ Expozanților li se permite să folosească bannerele și materialele promoționale pentru a-și îmbogăți amenajarea standului. Clientul poate aduce perete cu marca proprie, in locul celui oferit, dimensiunea nu mai mare de 325x228cm.
§ Clienții pot alege să folosească propriul perete de brand, vă rugăm să informați echipa noastră pentru a vă cunoaște nevoile în avans (dimensiune nu mai mare de 325x228cm).


Alegeți-vă standul


ZONA EXPO ATLAS • CENTRUL DE CONGRESE RADISSON BLU HOTEL BUCURESTI

​​​​​
​​​​​​​

Добави файлове
5
Текст
Добави файлове
6
Text
Știați că unele dintre OPȚIUNILE DE SPONSORIZARE includ un stand de networking gratuit la EuroGrain 2024? Asigurați-vă că ați bifat toate opțiunile pentru a vă prezenta afacerea și a vă conecta cu potențialii clienți și partenerii existenți.

Добави файлове
Afacerea ta este mică sau tocmai ai început-o și nu ești încă gata să rezervi un stand expozițional sau să devii sponsor? Evidențiați-vă prezența pe piață, beneficiind de opțiunile noastre de publicitate și atrageți atenția vizitatorilor EuroGrainExchange.
​​​​​
Добави файлове