Știri

Vizitați unul dintre cele mai importante centre de export de cereale de la Marea Neagră

1
Gallery + Text
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:

EuroGrainExchange 2024 vă oferă șansa de a vizita Portul Constanța, ca parte a programului paralel, pentru explorarea infrastructurii incredibile și a dezvoltării logistice a unuia dintre cele mai mari hub-uri de cereale din Europa, precum și pentru discuții cu autoritățile portuare.


​​​​​​​De ce să vizitați Portul Constanța?


 
Pe măsură ce logistica se schimbă la noile realități de când Rusia a invadat Ucraina, transportul cerealelor a rămas turbulent, iar participanții de pe piață sunt mereu în căutarea unor rute profitabile. Portul Constanța a devenit singurul salvator al exporturilor de cereale ale Ucrainei, transportând cantități uriașe de cereale. Anul acesta s-a înregistrat o scădere a transporturilor de cereale prin Constanța, deoarece Ucraina are propriul „coridor de cereale” care pare să funcționeze bine. Cu toate acestea, riscurile sunt încă acolo, iar Constanța rămâne un punct vital pentru exporturile de cereale din Marea Neagră.

​​​​​​​Odată cu scăderea transporturilor mărfurilor cu barje, Dunărea redevine o rută importantă pentru cerealele din Balcani și din regiune. Se așteaptă ca încetinirea exporturilor prin Portul Constanța să fie temporară, iar în următoarele luni importanța logistică a portului va crește din nou. De aceea, este important să se mențină vechile parteneriate și să se creeze altele noi, deoarece sustenabilitatea și reducerea costurilor, acolo unde este posibil, pentru a rămâne competitivi, va fi norma pe piețele agricole în 2024.

Indiferent dacă sunteți un producător de cereale, un comerciant, un expeditor care dorește să transbordeze mărfuri sau un antreprenor care dezvoltă o afacere cu cereale sau semințe oleaginoase - trebuie să surprindeți perspectivele celui mai important port de la Marea Neagră.

Pe piața globalizată actuală, Portul Constanța a creat o rețea internațională de parteneri de încredere pentru a oferi clienților săi - comunități portuare, expeditori, comercianți - un serviciu de înaltă clasă comercială, garantându-le libertatea de alegere.

Dacă Portul Constanța funcționează eficient, atunci economia României, a țărilor din jurul Mării Negre și din Balcani, a celor din Uniunea Europeană și a tuturor țărilor lumii funcționează eficient!​​​​​​​

Programul paralel din cadrul EuroGrainExchange 2024 din 9 aprilie vă oferă o oportunitate de a afla de la înseși autoritățile portuare despre serviciile de calitate și competitive pe care hub-ul de export al Mării Negre le oferă tuturor celor care doresc o poartă maritimă comercială către Europa și nu numai.​​​​​​​


Добави файлове
2
Gallery
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
3
Text
PRIMIȚI TOATE ȘTIRILE DESPRE EVENIMENT ȘI ULTIMELE ACTUALIZĂRI DIRECT PE EMAILUL DVS:

ABONAREA LA NEWSLETTER


TAGS:  #EUROGRAIN2024 #EUROGRAInexchange #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2024grainexchange #EUROGRAINBUCHAREST2024
Добави файлове