Știri

Seminar exclusiv la EuroGrain 2024 susținut de AGA Partners

1
Text
AGA Partners, firma de avocatură din Ucraina lider în comerțul internațional și de arbitraj (recompensată în 2021 cu titlul de Firma de avocatură a anului în practica arbitrajului), va susține un seminar special la EuroGrain Exchange 2024,  în 10 aprilie, ora 9:00.

 Navigarea legală pe mări: perspective asupra transportului 
 și disputelor maritime 


Seminarul este conceput de AGA Partners sub forma unui curs de o jumătate de zi care să acopere cele mai relevante aspecte legate de provocările recente întâlnite în transportul pe mare a mărfurilor agricole precum și tendințe în litigiile legate de:
  • Încheierea și execuția contractelor de transport maritim
  • Taxe de staționare și detenție
  • Sechestrarea navelor și a mărfurilor de la bordul lor: evitarea riscurilor
Seminarul se bazează pe analiza cazurilor reale, cu un accent special pe principalele provocări cu care se confruntă companiile agricole și cele de transport maritim în zilele noastre și va încuraja un dialog interactiv între vorbitori și participanți, cu accent pe oferirea de cunoștințe practice și aplicabile,  adaptate provocărilor și oportunităților cu care se confruntă profesioniștii din sectorul comerțului agricol și cel al transportului maritim.
Vorbitorii la seminar au un palmares bogat, cu cunoștințe și expertiză extinse în domeniu:

Добави файлове
2
Text

Ivan Kasynyuk


Partener la AGA Partners, este specializat în oferirea de consultanță juridică clienților din zona comerțului internațional și reprezentarea intereselor acestora în arbitrajul comercial la GAFTA, FOSFA și LMAA. Datorită cunoștințelor sale extinse despre dreptul englez și particularitățile comerțului cu mărfuri, Ivan este chemat în mod regulat ca expert în procedurile judiciare engleze și este membru fondator al Comitetului GAFTA de Comerț pentru Regiunea Mării Negre.  
Добави файлове

Iryna Moroz


Partener la AGA Partners, este un expert recunoscut în domeniul arbitrajului internațional, al comerțului internațional și al litigiilor, cu o experiență unică în consilierea clienților cu privire la toate aspectele executării contractelor de export/import și transportul internațional de mărfuri. Expertiza vastă a Irynei în soluționarea litigiilor include arbitraje comerciale complexe la instituții de arbitraj majore (ICC, SCC, LCIA), precum și dispute comerciale și maritime la GAFTA, FOSFA, LMAA și RSA.
Добави файлове

Pavlo Lebediev


Senior Asociat la AGA Partners, este specializat în arbitraj comercial internațional, comerț internațional și litigii transfrontaliere. Expertiza sa include reprezentarea intereselor clientului în litigiile de arbitraj de mare profil la GAFTA, FOSFA și LMAA. În ultimii ani, Pavlo a consiliat clienții cu privire la peste 30 de proceduri de arbitraj și a făcut posibil ca aceștia  să recupereze cu succes pretenții în valoare de peste 30 de milioane de dolari SUA. De asemenea, se ocupă de contractele celor mai mari companii din regiunea Mării Negre.
Добави файлове
3
Text

Participarea la acest seminar special, privit ca un program paralel al EuroGrain Exchange 2024 nu este inclusă în prețul evenimentului și de aceea înscrierea la acest seminar se poate face doar prin achitarea unui cost suplimentar.

DESCARCĂ PROGRAMUL SEMINARULUI

Добави файлове
4
Gallery
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
5
Text
PRIMIȚI TOATE ȘTIRILE DESPRE EVENIMENT ȘI ULTIMELE ACTUALIZĂRI DIRECT PE EMAILUL DVS:

ABONAREA LA NEWSLETTER


TAGS:  #EUROGRAIN2024 #EUROGRAInexchange #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2024grainexchange #EUROGRAINBUCHAREST2024
Добави файлове