Știri

European Grain Exchange este din nou la București în 2024

1
Галерия
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Добави файлове
2
Текст
Evenimentul de cereale pe care îl așteptați este foarte aproape, acum pentru al 2-lea an consecutiv! Participați la discuții cu lideri vizionari, experți din industrie și gânditori de perspectivă – cu toții se întâlnesc pentru a-și împărtăși înțelepciunea, perspectivele și ideile inovatoare, oferindu-vă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a prospera în industria cerealelor aflată în continuă evoluție!
 
Suntem încântați să anunțăm European Spring Grain Exchange 2024, un eveniment important care își propune să inoveze peisajul comerțului cu cereale și să redefinească oportunitățile de creare de rețele între antreprenori. Concentrându-se pe Europa Centrală și de Est, regiunea Mării Negre și Balcani, acest eveniment excepțional de cereale își propune să modeleze direcția viitoare a industriei.

EuroGrainExchange 2024 este oportunitatea ta de a pătrunde în inima acestui sector dinamic, unde comercianții, fermierii, furnizorii de inputuri și profesioniștii din industrie se întâlnesc pentru a vorbi despre piața cerealelor în continuă evoluție.
Добави файлове
Acest eveniment este un prim summit de primăvară, oferind o perspectivă unică asupra peisajului cerealelor europene . Participați la discuții și conversații vibrante, descoperiți tendințele emergente ale pieței și explorați oportunitățile de colaborare în acest segment vital al arenei agricole din Europa Centrală și de Est.

​​​​​​​Pregătiți-vă să deblocați informații exclusive despre agenda evenimentului, vorbitori renumiți și să fiți printre primii care se înscriu atunci când se deschide înregistrarea.
 
Alăturați-vă nouă în conturarea viitorului comerțului global cu cereale.
Ne vedem la EuroGrainExchange Bucharest 2024!
Добави файлове
3
Текст
Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:


TAGS:  #EUROGRAIN2024 #EUROGRAInexchange #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2024grainexchange #EUROGRAINBUCHAREST2024
Добави файлове