Știri

Descărcați aplicația mobilă pentru eveniment și începeți conectarea în rețea

1
Gallery + Text
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Începeți pregătirea pentru participarea la EuroGrain 2024 cu descărcarea aplicației mobile pentru eveniment și selectați setările pentru a fi disponibil pentru Networking!
Definiți orele de întâlnire preferate și conectați-vă cu alți participanți.
Beneficiați de networking chiar înainte de deschiderea evenimentului și profitați la maximum de participarea dumneavoastră la EuroGrain Bucharest 24!

În cazul în care păstrați pe dispozitiv aplicația pentru eveniment din ediția anterioară, trebuie doar să o actualizați.

Autentificare: acces la aplicația mobilă a evenimentului


Pentru a accesa conținutul aplicației, trebuie să vă autentificați cu e-mailul unic (e-mailul pe care l-ați furnizat la momentul înregistrării pentru fiecare participant) și o parolă pe care o veți primi pe e-mail după confirmarea înregistrării. Parolele sunt trimise automat tuturor participanților înregistrați. Dacă nu ați primit acea parolă, puteți încă să descărcați aplicația și să solicitați parola (faceți clic pe butonul Parola uitată).

Numele aplicației: EuroGrainExchange Bucharest 24

Scanați codul QR sau găsiți-l în App Store și Google Play și actualizați cu ultima versiune pentru ediția 2024.
     
Descărcați aplicația Evenimentului și începeți să faceți networking astăzi!
Pregătiți-vă pentru 2 zile de experiență de neegalat la evenimentul Euro Grain Exchange 2024, în perioada 10-11 aprilie în București!


Добави файлове