Știri

Vizitează unul dintre cele mai importante hub-uri de cereale ale Europei

Evenimentul EURO GRAIN HUB Exchange & Forum vă oferă șansa de a face o vizită în portul Constanța, ca parte a programului paralel, pentru a vedea dezvoltarea incredibilă a infrastructurii și logisticii unuia dintre cele mai mari hub-uri de cereale ale Europei precum și pentru discuții cu autoritățile portuare.
 
De ce o vizită în Portul Constanța?
 
>> Fie că sunteți un producător de cereale, un comerciant, un expeditor care dorește să transbordeze mărfuri sau un antreprenor care se gândește să-și dezvolte o afacere cu cereale sau semințe oleaginoase – trebuie să surprindeți perspectivele celui mai important port de la Marea Neagră.
>> Pe piața globalizată de astăzi, Portul Constanța și-a creat o rețea internațională de parteneri de încredere pentru a oferi clienților săi – comunități portuare, expeditori, comercianți – un serviciu de înaltă clasă comercială, garantând acestora libertatea de alegere. 
>>Dacă Portul Constanța funcționează eficient, atunci economia României și a țărilor din jurul Mării Negre și din întreaga lume funcționează eficient!


 
Organizatorii EuroGrainHub Exchange & Forum vă oferă o călătorie de neuitat în care veți putea afla chiar de la autoritățile portuare despre serviciile de calitate și competitive pe care hub-ul de export de la Marea Neagră le oferă tuturor celor care își doresc o poartă maritimă comercială spre Europa și întreaga lume.
 
Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:
 
 
TAGS:  #EUROGRAIN2023    #EUROGRAINHUB    #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE   #BUCHAREST2023EXCHANGE&FORUM  #EUROGRAINBUCHAREST2023