Știri

Semințele oleaginoase, rollercoaster-ul anului trecut! Va fi la fel și în 2023?

Au mai rămas mai puțin de 2 săptămâni până la cel mai mare eveniment european din primăvară pentru cereale – EuroGrainHub Exchange & Forum | București 2023. Înregistrează-te și participă la sesiunea de deschidere a forumului – o masă rotundă dedicată semințelor oleaginoase. Faceți cunoștință cu cei 5 vorbitori care vor oferi informații despre piață din 5 unghiuri diferite pe tema semințelor oleaginoase. Aflați diferitele perspective asupra piețelor culturilor de oleaginoase și a investițiilor în capacități de procesare de la un cumpărător, un vânzător, un procesator, un broker și un analist de piață.

Vezi masa rotundă cu tema:
 

Piețele culturilor oleaginoase, investiții în capacități de procesare, ulei și șrot de floarea soarelui, semințe de floarea-soarelui cu conținut oleic ridicat

 
MODERATOR:
Petar Dimitrov | CEO Agricore, BULGARIA
 
PARTICIPANȚI:
Radu Musinschi | Director Regional Trans-Oil Group, ROMANIA
Rui Miguel Costa | Director, Sovena Oilseeds, PORTUGALIA
Iulia Garkavenko | Expert, UkrAgroConsult, UCRAINA
Serkan Ozkanli | Director, Sunar Group, TURCIA
 
Aflați mai multe despre acești vorbitori și vedeți biografia lor. Nu ratați șansa de a-i întâlni și de a-i întreba părerea lor despre piețele de oleaginoase la #EuroGrain2023, înregistrându-vă acum.
Companii lider de piață din peste 30 de țări s-au alăturat deja ca participanți.
Vedeți lista curentă a participanților.


 

Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:
   
 
 
TAGS: #EUROGRAIN2023 #EUROGRAINHUB #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2023EXCHANGE&FORUM #EUROGRAINBUCHAREST2023