Știri

O zi cu experți din industrie: Seminar AGA Partners

Producători și comercianți de cereale, setați-vă agenda! Seminarul AGA Partners va avea loc la București pe 27 aprilie 2023.
Acest eveniment de neratat reunește experți din industrie din sectorul agricol, cu un accent special pe activitățile de comercializare a cerealelor. Subiectele de discuție includ tendințele pieței, procedurile de stabilire a prețurilor și multe altele.
Cursul se bazează pe analiza unor cazuri reale, cu un accent special pe principalele provocări care apar în regiunea Mării Negre în această perioadă. Nu ratați - înregistrați-vă acum la eurograinevents.com!
AGA Partners, o firmă de avocatură lider în comerțul internațional și arbitraj, susține un curs educațional la EURO GRAIN HUB: Exchange & Forum, București 2023.
Cursul acoperă principalele probleme de performanță ale mărfurilor și contractelor de transport în timpul războiului. Vorbitorii vor oferi informații din experiența dobândită în consilierea companiilor cu privire la toate problemele prevăzute de legislația engleză timp de +20 de ani.
Ivan Kasynyuk, Iryna Moroz și Pavlo Lebediev de la AGA Partners vor vorbi despre termenii esențiali ai contractului (condiții, garanții, termeni nenominali), despre riscuri de forță majoră, inspecțiile Outbound/Inbound - ca provocări ale Coridorului de cereale și multe altele, de descoperit în zona dedicată.
Evenimentul se va desfășura interactiv, permițând participanților să pună întrebări și să discute problemele întâlnite. Numărul de participanți este limitat - înscrieți-vă devreme!