Știri

Numărul de parteneri și sponsori ai evenimentului crește într-un ritm incredibil

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Numărul de parteneri ai EuroGrainHub Exchange & Forum | București 2023 crește într-un ritm incredibil.

​​​​​​​Evenimentul găsește un sprijin deosebit în rândul tuturor asociațiilor din industrie, instituțiilor și afaceriștilor și promite un interes masiv pentru acest forum de agrobusiness și schimb de experiență.
Mesele rotunde și oportunitățile de networking vor fi remarcabile și vor oferi participanților perspective diferite.

Evenimentul apreciază rolul primordial al sponsorilor care transformă ideea EuroGrainHub în realitate. Aflați mai multe despre sponsorii evenimentului și asigurați-vă că îi veți întâlni la EuroGrainHub 2023 din București, în aprilie...

​​​​​​​
Добави файлове
2
Текст

Sponsori ai evenimentului

​​​​​​​
Добави файлове
3
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

Groupul Almeida

GOLD Sponsor


Comerciant
Compania LLC „ALMEIDA GROUP”, care activează pe piața cerealelor din Ucraina începând cu anul 2008, este un partener de încredere al celor mai mari exportatori de cereale din Ucraina și din lume. Activitatea principală a companiei o reprezintă achiziționarea și comerțul cu ridicata a cerealelor, cum ar fi grâu, orz, porumb, floarea soarelui, rapiță, mazăre, precum și alte culturi de nișă, cum ar fi sorgul, meiul și altele. Compania cooperează cu certificări SGS sau aliniate cu acestea, parteneriate încrezătoare, pe baza cărora se realizează achiziția, transbordarea, precum și acumularea și depozitarea produsului achiziționat.
Expeditor
Compania oferă o gamă completă de servicii logistice pe piața de transport feroviar de marfă și de transport rutier de marfă pe teritoriul Ucrainei. Se străduiește  mereu să satisfacă pe deplin nevoile clienților, încercând să înțeleagă nevoile acestora și să creeze cele mai flexibile relații, cu soluții inovatoare și aderare la o politică flexibilă de management și îmbunătățire constantă a nivelului profesional al angajaților.
Transportator
LLC „ALMEIDA GROUP” oferă servicii de transport internațional și logistică rutieră. Oferă suport informativ complet în toate etapele transportului pe distanțe lungi - cum ar fi asigurarea, trecerea prin vamă, înregistrarea certificatelor și alte documente însoțitoare necesare. Folosind propria flotă de vehicule – garantează livrarea nestingherită și la timp oriunde în Europa, CSI și Turcia. Scopul companiei este de a face procesele logistice complexe transparente pentru clienți și de a oferi un serviciu de primă clasă pentru livrarea mărfurilor. Un astfel de serviciu, poate fi furnizat doar de către companie, cu experiență deplină și profesionistă în planificarea, organizarea și implementarea transportului. 
Vizitați site-ul web al Grupului Almeida pentru mai multe informații.


Добави файлове
4
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

Atria Brokers

Sponsor de argint


Atria Brokers este o firmă de brokeraj pentru mărfuri și transport cu servicii complete, care oferă îndrumări pentru piață, asistență pentru clienți 24/7 și soluții de tranzacționare inovatoare. Suntem o echipă de perspectivă care înțelege rolul prezent și viitor al industriei cerealelor și semințelor oleaginoase în economia globală. Servind clienții interni și internaționali, oferim inovație, comunicare și rezultate dovedite datorită expertizei noastre și poziției noastre dominante în industrie.
Compania noastră este membră a Asociației pentru comerțul cu cereale și furaje (GAFTA). Operăm pe piața internațională exportând cereale/semințe oleaginoase/subproduse din regiunea Mării Negre, inclusiv Ucraina, Rusia, Bulgaria și România. Oferim ultimele știri și informații despre agricultură clienților noștri, astfel încât aceștia să poată alege cele mai bune soluții de tranzacționare pentru a-și menține afacerea mai profitabilă. În timp ce compania noastră a fost inițial o societate mixtă creată de 3 brokeri diferiți, acum este o companie în creștere rapidă, formată din brokeri de mărfuri și de transport, precum și personal executiv. Vizitați site-ul Atria Brokers pentru mai multe informații.


Добави файлове
5
Видео + Текст
Линк от Youtube, Vimeo, Facebook или VBOX7
https://youtu.be/TAkJraH-iFE

Trans-Oil Group

SPONSOR OFICIAL


Trans-Oil Group este un conglomerat agro-industrial cu o gamă largă de activități, inclusiv procesarea semințelor oleaginoase, manipularea și depozitarea cerealelor, comerțul internațional de mărfuri, ulei vegetal în vrac, ulei îmbuteliat și producția de șroturi. Grupul Trans-Oil are 2.800 de angajați, în principal în producția de ulei de floarea soarelui, precum și în producție și logistică, toate fiind deținute și operate în totalitate de grup. 
Segmentele de activitate ale grupului sunt: 
Procesare și rafinare - prelucrarea semințelor oleaginoase pentru a obține ulei vegetal pentru industria alimentară și șrot pentru hrana animalelor. Grupul deține și operează cinci unități de procesare a semințelor oleaginoase: trei în Republica Moldova, una în România și una în Serbia. Mărcile de ulei de floarea soarelui ale Grupului, precum „FLORIS” și „ISKON” sunt lideri pe piețele locale și se extind din ce în ce mai mult la nivel internațional în Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu. 
Cereale și comerț - TRANS-OIL GROUP este lider în exportul de cereale și semințe oleaginoase în Europa Centrală și de Est. Grupul operează 49 de depozite în Republica Moldova, România și Serbia, cu o capacitate totală de peste 1 milion de tone. 
Terminale de Export - TRANS-OIL GROUP furnizează servicii de manipulare si transbordare a cerealelor, uleiurilor vegetale, prin terminalele situate in Reni (Ucraina), Giurgiulesti (Republica Moldova) Pancevo si Backa Palanka (ambele Serbia). Capacitatea totală de transfer a celor șase terminale este de peste 6 milioane tone pe an. Vizitează Trans-Oil Group website pentru mai multe informații.


Добави файлове
6
Видео + Текст
Линк от Youtube, Vimeo, Facebook или VBOX7

GrainStore

SPONSOR AL APLICAȚIEI MOBILE


Grainstore a făcut pași serioși către dezvoltarea internațională, în conformitate cu obiectivele sale pe termen lung. Compania și-a deschis birouri, a format echipe și lucrează activ la achiziționarea de baze de depozitare, pentru a putea aplica cât mai repede know-how-ul sacru și cultura muncii, în România și Grecia. Mai mult, indiferent de situația pieței, Grainstorе depune eforturi pentru responsabilitate și îndeplinirea angajamentelor față de clienții săi, calitate înaltă și constantă a serviciilor oferite și căutarea neîncetată a digitalizării și inovației tehnologice în fiecare sector de activitate.

Misiunea Grainstore este de a oferi securitate clienților săi și de a îi ajuta să le facă viața de zi cu zi mai previzibilă. compania se străduiește să poată oferi întotdeauna cel mai bun preț pentru producția fermierilor atunci când aceștia decid să vândă. În munca lor zilnică, angajații companiei dovedesc că contractul cu ei este inviolabil și vor plăti întotdeauna la timp și vor livra marfa în termen. Calitatea fiecărui camion livrat procesatorilor este garantată - la timp, cu calitatea cerută și la prețul convenit. Aceste concepte aparent evidente devin din ce în ce mai importante și greu de îndeplinit pe fondul proceselor de deglobalizare care perturbă lanțurile globale de aprovizionare, dar gândurile companiei sunt să fie Standardul de Aur în comerțul cu cereale și să onoreze întotdeauna angajamentele pe care le-a luat. Vizitează Grainstore website pentru mai multe informații.


Добави файлове
7
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

QSS Global

SPONSOR PENTRU INSIGNE

​​​​​​​

QSS Global este un furnizor internațional de servicii de topografie și inspecție marină complet certificat, cu sediul central la Geneva și numeroase sucursale în întreaga lume. Serviciile de bază ale companiei sunt: 
∙ Inspecție 
∙ Certificare 
∙ Verificare 
Platforma unică patentată IT QSS conține informații în timp real, certificate, rapoarte, corespondență, fotografii și videoclipuri realizate de inspectorii companiei în timpul și după inspecție și pot fi accesate oricând 24/7. 
Vizitează QSS Global website pentru mai multe informații despre companie.Добави файлове
8
Текст

AGA Partners

Sponsor


De când AGA Partners a fost înființată, în 2005, a desfășurat cazuri majore pentru companii de top din întreaga lume din peste 20 de jurisdicții, fiind o firmă de încredere pentru state, afaceri internaționale și clienți privați.
Practica firmei de soluționare a litigiilor și arbitraj internațional este recunoscută de agențiile internaționale de rating. Lista cazurilor câștigate în numele clienților și aprecierea ridicată acordată de companii europene de top confirmă calitatea perfectă a serviciilor companiei în domeniul comerțului internațional și al agrobusinessului.
AGA Partners înțelege nevoile specifice ale fiecărui client și oferă soluții personalizate pentru orice problemă. Exclusivitatea clientului este baza muncii firmei, așa că se ocupă doar de acele cazuri în care sunt profesioniști. ​​​​​​​Vizitează AGA Partners website pentru mai multe informații.​​​​​​​
Добави файлове

EasyTrade

Sponsor


​​​​​​​

EasyTrade Brokerage este una dintre cele mai importante case de brokeraj pentru uleiuri vegetale, șroturi și semințe oleaginoase. Compania lucrează cu producători și comercianți importanți de la Marea Neagră și cu rafinării și consumatorii de top din Europa, Asia și Africa, oferind rapoarte zilnice și îndrumându-și clienții în mod constant cu privire la tendințele pieței.
​​​​Vizitează EasyTrade website pentru mai multe informații.


Добави файлове
9
Текст

Agroblok

Sponsor

​​​​​​​

Agroblok Ltd. este un grup privat, cu acțiuni 100% bulgare, de companii cu mulți ani de experiență în comerțul cu cereale, semințe oleaginoase și îngrășăminte, logistică și distribuție de produse petroliere și lubrifianți. Compania deține facilități de depozitare a cerealelor și un parc logistic în partea centrală a Bulgariei de Nord, cu o capacitate actuală de peste 30 000 tone și în continuă creștere. Depozitele tampon din imediata vecinătate a principalelor porturi sunt la dispoziția companiei pentru a asigura un proces de execuție fără probleme și un flux constant de marfă. 

Agroblok Ltd. deține o flotă de camioane și un laborator pentru a putea separa diferite calități de cereale și a le depozita în cel mai bun mod posibil. De-a lungul anilor, grupul a reușit să dezvolte o unitate comercială bine poziționată, care lucrează activ cu fermieri și furnizori și achiziționează cereale și semințe oleaginoase atât pentru export, cât și pentru comerțul intern. Fiind un comerciant local bulgar, recunoscut de companiile internaționale, Agroblok Ltd. exporta anual peste 10. 000 tone.​​​Vizitează Agroblok website pentru mai multe informații.
​​​​​​​

Добави файлове

GreenEmissions

Sponsor
GreenEmissions este o piață virtuală a certificatelor de carbon. Platforma unește fermierii și cumpărătorii de credite de carbon printr-o piață unică.
Combinând blockchain-ul, monitorizarea prin satelit și inteligența artificială, platforma este capabilă să măsoare automat creșterea biomasei și să încheie contracte de vânzare fără riscuri de contrapartidă. 
În prezent, platforma este  incubată de Agenția Spațială Europeană din Suedia, un start-up generatoare de venituri și în curs de brevetare.
​​​​​​​Vizitează GreenEmissions website pentru mai multe informații.


​​​​​​​

Добави файлове
10
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

Trade Data Monitor

​​​​​​​SPONSOR PENTRU PAUZA DE CAFEA


Trade Data Monitor LLC (TDM) este dedicat colectării, analizei și diseminării celor mai precise posibil date de comerț internațional. TDM publică în timp real date de import și export lunar privind comerțul cu mărfuri pentru mai mult de 115 țări, care acoperă peste 99% din fluxurile comerciale mondiale.

Aceste statistici provin de la sursele oficiale guvernamentale cu care echipa TDM lucrează îndeaproape. Compilăm datele lunare privind importurile și exporturile în funcție de țara de origine și destinația statelor raportoare, în software-ul proprietar - Trade Data Monitor. TDM este o bază de date curată și puternică, în care se poate căuta după codul HS, țară, valoare, greutate, monedă și, atunci când sunt disponibile, după: port, regiune și moduri de transport, până la ultima lună de acum zeci de ani.
​​​​​​​TDM este furnizorul oficial pentru organizații internaționale precum Organizația Mondială a Comerțului (OMC), Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI), Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO), bănci naționale, guverne, corporații și ambasade din întreaga lume. ​​​​​​​Vizitează TradeDataMonitor website pentru mai multe informații.

​​​​​​​

Добави файлове
11
Текст
Добави файлове