Știri

Întâlniți oportunitățile la cel mai important eveniment al pieței cerealelor din Europa 2023

Programul complet al evenimentului EuroGrainHub Exchange & Forum 2023 a fost stabilit. În cele 2 zile de seminarii mese rotunde și workshopuri, vorbitorii noștri, analiști de top ai pieței internaționale de cereale și semințe oleaginoase, vor dezbate tendințele actuale ale piețelor dar și perspective de dezvoltare viitoare. Astfel, puteți participa la două seminarii exclusive despre contractele de mărfuri și riscurile de preț (susținute de AGA partners, StoneX&CME) precum și la 7 mese rotunde care vor aduce în prim plan cele mai importante subiecte ale momentului.

Printre temele dezbătute, amintim: Piețele de semințe oleaginoase, investiții în capacități de procesare; Provocarea de restituire a investiției. Investiția în agricultură sau în procesare; Piețele de intrare, marjele culturilor și agricultura de precizie; Factori geopolitici, macroeconomie, S&D și inflația alimentară; Piața de la Marea Neagră și exportul de cereale;  Noi reguli și strategii ale pieței; Perspectiva globală pentru sezonul 2023/24; Schimbări ale fluxurilor comerciale, etc.

Dacă considerați că agricultura din țările de la Marea Neagră, din țările din centrul și sud-estul Europei, și în primul rând cea din România, devine din ce în ce mai importantă pe piața globală, în condițiile actuale de riscuri geopolitice și de incertitudini, participați la EuroGrainHub Exchange & Forum pentru a deveni parte a celui mai important eveniment de pe piața agricolă europeană din 2023.

Nu uitați că acest eveniment se va desfășura interactiv, permițând participanților să pună întrebări și să discute problemele întâlnite în activitatea curentă de producător, comerciant, sau oricare alt participant de pe piața cerealelor. Dacă doriți să fiți informat și să luați apoi cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavoastră, care să vă aducă maximizarea profitului, fiți alături de noi și veți câștiga expertiză și bune practici.
 
 tags:  #EuroGrain2023    #EuroGrainHub    #EuropeanSpringGrainExchange   #Bucharest2023Exchange&forum  #EuroGrainBucharest2023