Știri

Înscrierile sunt deschise și ordinea de zi este stabilită

Suntem încântați să anunțăm deschiderea înscrierilor pentru cel mai mare eveniment  european din primăvară pentru piața cerealelor! EURO GRAIN HUB Exchange & Forum | București 2023 va fi o oportunitate excelentă pentru fermieri, comercianți, furnizori de inputuri, brokeri, agronomi, industria furajelor și a hranei pentru animale, logistică, depozitare și alți profesioniști din industrie de a se reuni și de a discuta tendințele globale și regionale în agrobussines. Pe lângă oportunitățile de schimb de idei și expoziție, agenda noastră include vorbitori de marcă pentru mesele rotunde despre tendințele actuale și prețurile mărfurilor, dezvoltând oportunități de networking cu cei mai buni experți în domeniu.
 
Evenimentul va include, de asemenea, workshop-uri și conferințe pe teme precum comerțul global de mărfuri, exporturile de cereale din țările din Europa Centrală și de Est (România, Ucraina, Bulgaria, Ungaria și Serbia, printre altele), desbateri despre logistica comerțului cu cereale și multe altele de descoperit. Participanții vor avea acces la resurse și instrumente care îi pot ajuta să ia decizii informate cu privire la operațiunile lor. Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit la acest eveniment interesant și să vă ajutăm să obțineți informații valoroase despre cele mai recente evoluții din lumea afacerilor agricole.
 
Locul evenimentului, hotelul premiat pentru afaceri și conferințe - JW Marriott București Grand Hotel - oferă spații de întâlniri și evenimente care sunt cele mai mari din București. Tehnologia de vârf și decorul elegant încurajează participanții la eveniment să se conecteze, să comunice și să construiască noi relații de afaceri și oportunități.
 
TAGS: #EUROGRAIN2023  #EUROGRAINHUB #EUROPEANSPRINGGRAINCHANGE #BUCURESTI2023EXCHANGE&FORUM  #EUROGRAINBUCHAREST2023