Știri

Înregistrările sunt acum deschise pentru Euro Grain Exchange 2024

1
Text

EuroGrainExchange 2024

10-11 aprilie 2024 | BUCUREŞTI


Suntem încântați să anunțăm că înscrierile sunt deschise oficial pentru EURO GRAIN 2024 - cel mai important eveniment din primăvară pentru cereale!
Alăturați-vă nouă pentru a participa la cea de-a doua ediție a acestui prestigios eveniment. Anul trecut, am primit peste 600 de profesioniști din mai mult de 35 de țări, făcând din EuroGrain Exchange o platformă cu adevărat internațională pentru discuții și colaborări în domeniul pieței cerealelor. Doar împreună vom modela viitorul industriei cerealelor.
​​​​​​​
Asigurați-vă locul acum: Înregistrare la eveniment
Добави файлове
2
Gallery
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
3
Text

De ce să participați?

Добави файлове
4
Text

Rămâneți în contact cu statisticile pieței: Descoperiți cele mai actualizate date și tendințe din lumea dinamică a piețelor de cereale la #EuroGrain2024. Vorbitorii noștri experți vor oferi analize aprofundate, asigurându-se că sunteți bine informat și echipat pentru a naviga în domeniul în continuă evoluție.
Добави файлове

Implicare cu vorbitori de top: Cufundați-vă în înțelepciunea și expertiza specialiștilor din industrie. Gama noastră de vorbitori de top aduce pe scenă o mulțime de cunoștințe și experiență din lumea reală, oferind perspective de neprețuit care vă pot modela strategiile și luarea deciziilor. Vedeți echipa noastră All-Star /în curs de actualizare/.
Добави файлове

Crearea de rețele cu lideri din industrie: Creați conexiuni cu colegi, experți și potențiali parteneri din sectorul agrobusiness din întreaga Europă și nu numai. Evenimentul nostru oferă o platformă unică pentru a construi relații, a face schimb de idei și a explora oportunități de colaborare.
Добави файлове
5
Text
Faceți un pas înainte și rezervați un stand expozițional. Vă veți prezenta marca în mod vizibil, veți atrage jucători cheie și veți crea conexiuni semnificative. Maximizați-vă vizibilitatea pentru a explora colaborările și oportunitățile de afaceri la un nivel inovator.Vedeți opțiunile de stand


Înregistrarea timpurie aduce cele mai bune oferte! Profitați de taxa noastră specială EARLY până pe 15 februarie​​​​​​​
Добави файлове
6
Text
Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:


TAGS:  #EUROGRAIN2024 #EUROGRAInexchange #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2024grainexchange #EUROGRAINBUCHAREST2024
Добави файлове