Știri

Este războiul împotriva Ucrainei cotat deja în valoarea cerealelor?

După declanșarea conflictului de la Marea Neagră, țările din regiune au fost provocate să fie (și au fost) furnizori de încredere în fața incertitudinii și a perturbărilor lanțului de aprovizionare, iar exporturile din aceste zone vor rămâne în centrul atenției internaționale pentru a umple golul rămas, deoarece producția de cereale și comerțul Ucrainei vor continua să sufere în anii următori.
 
Alăturați-vă pentru a asculta adevărații jucători de pe piața din Balcani, Europa Centrală și de la  Marea Neagră
 
Cel mai important eveniment pentru agricultura din Europa Centrală și de Est, EuroGrainHub Exchange & Forum aduce în prim-plan un panou de discuții cu tema:
 
Țările din Marea Neagră, Balcani și din Europa Centrală/Est: La poziția de start pe linia exportului de cereale
 
Discuția forumului va fi moderată de Sergey Feofilov – CEO al UkrAgroConsult.
 
Experți și specialiști de top din cele mai importante asociații și companii comerciale din regiune vor discuta despre perspectivele de viitor ale comerțului cu cereale:
Aflați mai multe despre biografiile deosebite ale acestor experți aici și nu ratați să îi întâlniți personal la București în luna aprilie. Nu ratați masa rotundă de top pentru Marea Neagră, Balcani și Europa de Est!
Alăturați-vă agenților reali de pe piața din regiune pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră prosperă, chiar și în condițiile actuale de incertitudine economică și risc geopolitic. 
Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:
 
 
TAGS: #EUROGRAIN2023 #EUROGRAINHUB #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2023EXCHANGE&FORUM #EUROGRAINBUCHAREST2023