Știri

Este aici: Agenda preliminară a evenimentului a fost lansată!

1
Gallery
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
2
Text
Alăturați-vă participanților la EuroGrain Exchange 2024, în 10-11 aprilie, la București, unde comercianți de top, morari, procesatori, companii de depozitare, agenții de logistică și brokeri sunt deja la bord, peste 200 de persoane profitând de rezervarea timpurie Early pentru a fi în fruntea discuțiilor care stabilesc tendințe și oportunități de networking de neegalat.

Anul acesta, evenimentul are o agendă de top, încercând să surprindă toate aspectele relevante pentru sectorul cerealelor din Balcani și de la Marea Neagră, din Europa centrală și de Est. Programul evenimentului vine cu mese rotunde despre importanța cerealelor din regiunea Mării Negre ca factor de preț pe piața globală, precum și despre provocările legate de lanțul de aprovizionare și de volatilitate a inputurilor.
​​​​​​​
Добави файлове
De asemenea, vor fi dezbătute aspecte legate de comerțul cu semințe oleaginoase, uleiuri, șroturi și grăsimi vegetale care se află pus în fața aprovizionării excesive și a suprareglementării. Nu vor fi uitate nici efectele normelor de politică verde a UE, ce urmează să fie implementate, asupra viitorului  sustenabilității și securității alimentare al Europei.

Toate aceste aspecte și încă multe altele vor fi detaliate și dezbătute de vorbitori de top, renumiți pentru expertiza și cunoștințele lor vizionare, ce vor face ca mesele rotunde ale evenimentului să devină o oportunitate de neratat pentru a  obține informații profunde asupra celor mai recente tendințe de pe piața cerealelor și a semințelor oleaginoase.
​​​​​​​
​​​​​​​

Добави файлове
3
Text

Blocați tarifele Smart înainte ca acestea să dispară!
Taxa SMART este valabilă până pe 28 februarie


 
Faceți un pas înainte și rezervați un stand expozițional. Vă veți prezenta marca în mod vizibil, veți atrage jucători cheie și veți crea conexiuni semnificative. Maximizați-vă vizibilitatea pentru a explora colaborările și oportunitățile de afaceri la un nivel cu totul nou. Vedeți opțiunile de stand
Добави файлове
4
Gallery
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Добави файлове
5
Text
PRIMIȚI TOATE ȘTIRILE DESPRE EVENIMENT ȘI ULTIMELE ACTUALIZĂRI DIRECT PE EMAILUL DVS:

ABONAREA LA NEWSLETTER


TAGS:  #EUROGRAIN2024 #EUROGRAInexchange #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2024grainexchange #EUROGRAINBUCHAREST2024
Добави файлове