Știri

Dezvăluirea actualizărilor interesante despre Euro Grain Exchange 2024

1
Gallery + Text
Uload image
Crop
Delete
alt. Text:
Link:
Open with:
Euro Grain Exchange 2024 se pregătește să fie cea mai bună adunare a liderilor din industrie, a inovatorilor și profesioniștilor din comunitatea agrobusiness pentru al doilea an consecutiv!
Programat în perioada 10-11 aprilie 2024, acest eveniment foarte așteptat promite facilități de întâlnire de primă clasă la locația de 5 stele a evenimentului situat în inima capitalei României - București.
​​​​​​​

Creșteți-vă Prezența: Oportunități Accesibile Vă Așteaptă La Euro Grain Exchange 2024


EuroGrain Exchange 2024 oferă o gamă largă de oportunități de a vă prezenta brandul în fața unui public avizat din agrobusiness, pentru vizibilitate maximă și acoperire pentru fiecare buget. Conectarea cu potențiali parteneri, clienți și comercianți nu a fost niciodată mai ușoară!

Добави файлове
2
Text


Sunt disponibile diferite pachete pentru standuri expoziționale, permițându-vă să interacționați cu participanții la eveniment și să lăsați o impresie de durată. Poziționați-vă brandul în fruntea și în centrul industriei cerealelor.
Добави файлове


Evenimentul oferă pachete de sponsorizare unice, adaptate oricărui buget, oferind vizibilitate maximă și branding exclusiv al evenimentului. De la pachetele de marketing Supreme la Classic, afacerea dvs. va primi atenția pe care o merită.
Добави файлове

​​​​​​​
Sunt disponibile și opțiuni de publicitate suplimentare, care se adresează companiilor de toate dimensiunile. De la bannere publicitare din catalogul digital al evenimentului, la bannere roll-up și reclame video cu afișaj LED, vă puteți amplifica prezența și ajunge la un public mai larg din comunitatea agrobusiness.
Добави файлове
3
Text

Publicul evenimentului include profesioniști din diverse sectoare, cum ar fi fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, specialiști în depozitare și profesioniști în finanțe. Prin participarea la Euro Grain Exchange 2024, vă poziționați afacerea pentru a fi proeminentă printre liderii industriei din sectorul agricol.
 
Fiți la curent cu deschiderea înregistrărilor și urmăriți #EuroGrain2024 pe Twitter, LinkedIn, YouTube și Facebook pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și actualizări importante. Nu ratați această șansă de a debloca o lume de noi oportunități de afaceri în industria cerealelor.
​​​​​​​
Добави файлове
4
Text
Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:


TAGS:  #EUROGRAIN2024 #EUROGRAInexchange #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2024grainexchange #EUROGRAINBUCHAREST2024
Добави файлове