Știri

Cei 5 magnifici ai inputurilor pentru culturi, agriculturii de precizie și strategiilor fermierilor

Evenimentul EuroGrainHub Exchange & Forum de la București reunește analiști de la companii de consultanță agricolă de top care vor dezbate problemele actuale ale producției și comerțului cu cereale și semințe oleaginoase din Europa Centrală și de Est, Marea Mediterană și MENA.
 
Punctele de discuție ale mesei rotunde:

>> Provocările cu care se confruntă fermierii în 2023 vor fi explicate ca niciodată la această masă rotundă de către experți de top.
>> Prețurile inputurilor agricole au crescut drastic iar prețurile la cereale s-au prăbușit, reducând astfel marjele producției de cereale.
>> Cum să facem producția mai eficientă, ce strategii să implementăm, cât de departe poate merge agricultura de precizie – la această masă rotundă veți afla răspunsurile.

 
Piețele de inputuri, marjele culturilor și agricultura de precizie. Strategiile fermierilor. 

27 aprilie 2023 | JW Marriott Bucuresti, Sala Timisoara 16:00
 
Masa rotundă va fi moderată de Ofelia Nalbant - Director General la Borealis LAT, România.
Ceilalți participanți la această discuție de grup sunt:

Aflați mai multe despre biografiile impresionante ale acestor experți aici și nu ratați să îi întâlniți personal la București, în luna aprilie.


 
Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau despre vorbitori direct pe e-mail:
 


TAGS:  #EUROGRAIN2023    #EUROGRAINHUB    #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE   #BUCHAREST2023EXCHANGE&FORUM  #EUROGRAINBUCHAREST2023