Știri

A început numărătoarea inversă finală. Pregătiți-vă pentru cea mai bun networking realizat vreodată

Numărătoarea inversă a început până ne întâlnim la cel mai mare forum european din primăvară dedicat cerealelor– EuroGrainHub Exchange & Forum | București 2023. Cu sprijinul Grainstore, sponsorul nostru pentru Aplicația Mobilă, vă aducem tot ce aveți nevoie și multe altele la îndemâna dumneavoastră. Începeți să construiți o rețea și să programați întâlniri chiar înainte de începerea evenimentului.
 

  Descărcați Aplicația mobilă pentru eveniment și începeți conectarea în rețea

 
Asigurați-vă că ați descărcat aplicația evenimentului și că vă conectați cu ceilalți participanți la #EuroGrain2023. Găsiți toate actualizările agendei și profilurile vorbitorilor, pozițiile standurilor expozanților, familiarizați-vă bine cu toți partenerii și sponsorii evenimentului, discutați și faceți întâlniri cu partenerii, clienții și colegii existenți și viitori, adresați întrebări participanților la fiecare discuție pe forum direct de pe telefonul dvs.
 
Aplicația mobilă pentru eveniment este disponibilă în App Store și Google Play.

Îl găsești sub numele:      EuroGrainHub Bucharest 2023  

 
Descărcați Aplicația mobilă pentru ios                              
                  

Descărcați Aplicația mobilă pentru android                                                             
         
 
 
Pentru a accesa conținutul aplicației, trebuie să vă autentificați cu e-mailul (e-mailul pe care l-ați furnizat la momentul înregistrării pentru fiecare participant) și o parolă pe care o veți primi pe e-mail. Dacă ați ratat să primiți acea parolă, puteți încă descărca aplicația și solicita parola (faceți clic pe butonul Parola uitată).
 
Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care ați furnizat un e-mail comun pentru toți participanții din compania dvs. în timpul procesului de înregistrare, asigurați-vă că ne furnizați e-mailuri separate pentru fiecare dintre participanți pentru a accesa aplicația evenimentului.
*Aplicația mobilă a evenimentului este disponibilă numai pentru participanții înregistrați la EuroGrainHub. 

Primiți toate știrile despre eveniment și cele mai recente actualizări din agendă sau lectori direct pe e-mail:
 
   

 

TAGS:  #EUROGRAIN2023 #EUROGRAINHUB #EUROPEANSPRINGGRAINEXCHANGE #BUCHAREST2023EXCHANGEANDFORUM