Bursa europeană de cereale din primăvară
Alăturați-vă oportunităților de rețea de neegalat cu o agendă și o expoziție de top
Despre

EuroGrainExchange București 2024

1
Текст

EuroGrainExchange:
Un punct central pentru industria cerealelor din Europa Centrală și de Est

​​​​​​​
Добави файлове
Bucureștiul vă așteaptă în aprilie 2024 pentru un eveniment excepțional dedicat industriei de cereale prospere din Europa Centrală și de Est. EuroGrainExchange 2024 este oportunitatea dvs. de a vă scufunda în inima acestui sector dinamic, unde comercianții, fermierii, furnizorii de inputuri și profesioniștii din industrie se întâlnesc pentru a vorbi despre continua evoluție a pieței cerealelor.
Acest eveniment este un prim summit de primăvară, oferind o perspectivă unică asupra peisajului cerealelor europene. Pătrundeți în discuții și conversații vibrante, descoperiți tendințele emergente ale pieței și explorați oportunitățile de colaborare în acest segment vital al arenei agricole din Europa Centrală și de Est.
EuroGrainExchange din București nu este doar un eveniment; este o comunitate vibrantă de pasionați de cereale, un loc în care ideile și inovațiile prind viață. Indiferent dacă sunteți producător, comerciant sau parte a lanțului de aprovizionare, acest eveniment este cheia dvs. pentru a debloca potențialul afacerii cu cereale din Europa de Est și Centrală.
Marcați-vă calendarul și fiți parte dintr-o adunare dinamică care sărbătorește viitorul industriei cerealelor din regiune. Fiți parte din EuroGrainExchange 2024!
Добави файлове
EuroGrain2024
Deschideți-vă posibilitățile: Participați la Bursa din București
Alăturați-vă Bursei europene de cereale din primăvară pentru Europa Centrală și de Est, cu un accent principal pe influențarea direcției comerțului global cu cereale. Conectează-te cu liderii industriei de astăzi și cei gata să conducă sectorul cerealelor și semințelor oleaginoase din Europa Centrală și de Est, regiunea Mării Negre și Balcani.
Rămâneți la curent
Participă

Opțiuni de participare

1
PREZENTARE
Obțineți un stand pentru networking
Întâmpinați-vă clienții și oaspeții! Nu ratați această oportunitate de a intra în legătură cu potențiali clienți și parteneri într-un mediu vibrant și plin de viață. Prezentați-vă afacerea!
Vezi mai mult
1
PARTICIPARE
Vorbiți, ascultați și tranzacționați activ
Întâlniți clienții dvs. și găsiți noi contacte. Nu ratați cele 2 zile de inspirație, networking și indormație la acest eveniment remarcabil! Aflați curând taxele noastre pentru înscriere timpurie
Rămâneți la curent
1
AVANSARE
Partener - susține și sponsorizează
Faceți-vă brandul cunoscut devenind partener sau sponsor al evenimentului. Măriți prezența, creați conexiuni semnificative pe piață, cu o vizibilitate sporită și mult dinamism.
Opțiuni sponsorizare
1
FII PE SCENĂ
Deveniți un lector al evenimentului
Împărtășiți-vă cunoștințele și înțelepciunea publicului, oferiți răspunsuri la toate provocările cu care ne confruntăm. Transmiteți-vă publicului cunoștințele și expertiza.
Contactaţi-ne
Agendă

Programul evenimentului

Agenda în curând
EuroGrain2024
Comerț și conectare: construirea de relații de afaceri
Evenimentul pentru piața cerealelor pe care l-ați așteptat este chiar după colț pentru al 2-lea an consecutiv și este despre dvs., despre creșterea și succesul dvs. Veniți la discuții cu lideri vizionari, experți din industrie și analiști de viitor, toți adunați pentru a-și împărtăși înțelepciunea, perspectivele și ideile inovatoare, oferindu-vă cunoștințele și instrumentele necesare pentru a prospera în industria cerealelor aflată în continuă evoluție. Dar nu este vorba doar despre ceea ce veți învăța; este vorba despre pe cine veți întâlni. Evenimentul nostru este un hub pentru crearea de rețele, unde se creează conexiuni, se nasc parteneriate și se declanșează colaborările. Conexiunile pe care le faci aici pot fi catalizatorul pentru următoarea ta mare afacere.
Salvați în calendarul dvs.
Standuri

Creșteți-vă prezența: luați un stand de networking la EuroGrainExchange 2024

Ești pregătit să ai un impact semnificativ pe piața agricolă? Rezervă-ți locul în fața scenei la viitoarul eveniment EuroGrainExchange din București, din aprilie, și asigură-ți standul expozițional. Aceasta este oportunitatea dvs. de a vă prezenta compania și serviciile pe care le oferiți unui public divers din domeniul agricol. Extindeți-vă acoperirea pe piață, câștigați vizibilitate și re-câștigați recunoaștere atât în rândul pubicului larg, cât și în rândul participanților vizați — evenimentul nostru atrage participanți din fiecare colț al lumii din domeniul afacerii cu cereale și al pieței agricole.

Oferim un spațiu personalizat pentru afacerea dvs., transformându-vă participarea într-o experiență dinamică și influentă. Bucurați-vă de expunere maximă pe parcursul a două zile de expoziții, networking, oportunități de contract, conexiuni și relații noi valoroase.

Când rezervați un stand de expoziție, acest lucru include și participarea pentru un număr de delegați ai companiei dvs., permițându-vă să vă maximizați prezența la eveniment. În plus, standul expozițional este o opțiune prezentată în cadrul unora dintre pachetele noastre de sponsorizare a evenimentului. Dacă această oportunitate vă stârnește interesul, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de evenimente. Succesul dumneavoastră este prioritatea noastră.
Contactați-ne
închiriați un stand
Asigurați-vă locul: fiți expozant
Profitați de oportunitatea de a vă prezenta afacerea unui public larg din sectorul agricol la viitorul eveniment EuroGrainExchange 2024 de la București. Asigurați-vă standul expozițional pentru a vă prezenta compania și serviciile pe care le oferă unui public divers de profesioniști în agricultură
Contactaţi-ne
Organizatori

Organizatorii evenimentului în 2024

AgriPortal
România
AgriPortal
AgriPortal este cel mai important furnizor de știri de top din România, dedicat industriei cerealelor. Acesta permite abonaților săi să rămână informați cu privire la cele mai recente știri, tendințe, evenimente și evoluții din industria agricolă a țării. AgriPortal este un reper pentru noutățile și prețurile pieței cerealelor din România. Acesta creează o comunitate puternică cu numeroase organizații și companii din industria agricolă pentru a crește accesibilitatea serviciilor sale pentru fermieri, comercianți și toți participanții de pe piață implicați în agrobussieness. Platforma AgriPortal este un furnizor exclusiv de știri zilnice, cotații în timp real pentru bursele internaționale (MATIF și CME), rapoarte privind liniile portuare românești și prețuri actualizate pentru toate cerealele, semințele oleaginoase și uleiurile vegetale din România, regiunea Mării Negre și din întreaga lume.
Vezi mai mult
Vedeți mai puțin
AgroPortal
BULGARIA
AgroPortal
AgroPortal este lider de piață în Bulgaria în furnizarea de informații actualizate, fiabile și cuprinzătoare pentru situația actuală de pe piețele principalelor culturi de cereale și semințe oleaginoase din Bulgaria, Balcani, Europa, regiunea Mării Negre și din lume. AgroPortal se străduiește pentru o îmbunătățire constantă și extinderea serviciilor oferite pentru a face ca toți operatorii din agrobusiness să aibă succes, cu o mare încredere pe care o primește din partea bazei de clienți și parteneri în continuă creștere. În calitate de organizator al conferinței internaționale anuale Grain Academy, care are loc la Varna, Bulgaria, și a devenit unul dintre cele mai importante evenimente din sectorul producției și comerțului de cereale din Balcani, AgroPortal și-a demonstrat continuu capacitatea de a oferi experiență de clasă mondială.
Vezi mai mult
Vedeți mai puțin
Agricore
BULGARIA
Agricore
AGRICORE este o adevărată putere pentru mărfuri care deservește comerțul cu cereale și semințe oleaginoase în Marea Neagră și Balcani. Cu o istorie de două decenii de excelență în brokerajul cu mărfuri, compania este lider în acoperirea pieței sale din Bulgaria și țările balcanice. AGRICORE oferă date, prețuri și analize ale pieței cerealelor. Portofoliul include și consultanță în comerț și hedge. Obiectivul și responsabilitatea AGRICORE este de a oferi clienților săi servicii excepțional de specialitate pentru a se potrivi nevoilor lor particulare, inclusiv traininguri regulate sau speciale, management pentru evenimente și consultanță privată.
Vezi mai mult
Vedeți mai puțin
Sponsorizare

Alăturați-vă ca sponsor al evenimentului

Parteneriatul EuroGrainExchange vine cu o serie de avantaje valoroase, garantând vizibilitate sporită și implicare activă pe piață. Brandul companiei dvs. va ocupa centrul atenției pe diverse platforme, inclusiv site-ul web al evenimentului, aplicația mobilă, catalogul digital și materialele promoționale, precum și în buletinele informative ale evenimentului. Acest lucru plasează brandul dvs. direct în fața unui public foarte vizat - cele mai importante companii din industria cerealelor.

Sponsorii evenimentului vor fi prezentați în mod proeminent în toate eforturile de promovare digitală, cuprinzând prezența activă pe diverse canale de social media. Brandul dvs. va avea o prezență continuă pe site-ul evenimentului, extinzând semnificativ acoperirea acestuia. În calitate de sponsor, interacțiunea cu fiecare participant la eveniment va stimula semnificativ recunoașterea brandului, oferindu-vă avantaje competitive în sectorul agrobusiness.

Cu o gamă largă de opțiuni de sponsorizare din care să alegi, poți selecta nivelul de vizibilitate care se aliniază perfect cu strategia și viziunea companiei tale.
Ieșiți în evidență, deveniți sponsor și profitați de ocazie pentru a avea o prezență distinctă și memorabilă la eveniment!
Niveluri de sponsorizare
Știri

Cele mai recente știri